Triggerpunktsmassage
18. juli 2018
Børnemassage/behandlinger
16. juli 2018
 


Ansigtszoneterapi


Ansigtszoneterapi er en ny og moderne behandlingsteknik, hvor hele kroppen via reflekszoner og punkter i ansigtet behandles for symptomer/sygdomme og derved bringes i balance. Ved hjælp af denne terapi er det muligt først, at analysere og derefter afbalancere de organer, hvor der ligger en ubalance.
Ligesom på fødderne, findes der i ansigtet et fuldstændigt kort over hele menneskekroppen. Ansigtet er udstyret med 564 neurologiske punkter, som er forbundet med kroppens organer. Ved stimulering af forskellige punkter i ansigtet og kraniet sendes impulser via centralnervesystemet til hjernen og videre til kroppens organer og dermed hjælpe kroppen til at normalisere og regulere alle funktioner.

Ansigtszoneterapi giver forbedringer ved alle symptomer/sygdomme og er især velegnet til bl.a.:
- Stress, udbrændthed og alle mentale lidelser relateret til hjerne og nervesystem
- Angst og depression
- Alle hormonelle ubalancer gennem livet, ex. menstruationssmerter, hormonelt betinget hovedpine, hedeture osv.
- Kredsløbslidelser
- Fordøjelsesproblemer/forstoppelse
- Luftvejslidelser, allergi
- Søvnløshed
- Barnløshed (også velegnet, hvis man er i fertilitetsbehandling for at forbedre chancerne) / kan også bruges til mænd, hvis årsagen er dårlig sædkvalitet
- Dårlig hukommelse og manglende koncentration
- Mod hyperaktivitet
- Styrker immunforsvaret
- Og meget mere.....

HUSK:


Det er en fordel at møde til behandling uden make-up. Det er vigtigt at drikke vand efter behandlingen - også når du kommer hjem, da dette hjælper kroppen med at rense ud.

YDERLIGERE INFO

1Til brug ved genoptræning
Behandlingen kan anvendes som led i genoptræning ved alle typer hjerne og neurologiske dysfunktioner, idet ansigtsrefleksterapi er grundpillen i et langt større specialudviklet behandlingssystem, sammensat og videreudviklet på baggrund af meget gammel og hel ny viden fra hele verden indenfor refleksterapi. Lone Sørensen har arbejdet med systemet i over 30 år og har opnået forbløffende resultater. Ansigtszoneterapi er tillige en fantastisk forebyggende behandling. Formålet med at anvende denne specielle terapeutiske metode er ikke alene at forebygge sygdomme, men via bearbejdning af reflekszoner og punkter i ansigtet behandles årsagen til at sygdomme opstår, og det er muligt, at afhjælpe skader i hele kroppen/hjernen.
2Forbedring af kropsvæskernes kredsløb
Ansigtszoneterapi forbedrer alle kropsvæskernes kredsløb således, at både hjerne, organer, muskler, hormon- og nervesystemet fungerer bedre. Derved bliver kroppens selvhelbredende processer aktiveret. Da man ved denne metode kan påvirke centralnervesystemet direkte, er det muligt at opnå målrettede samt præcise og hurtigt virkende resultater. Det er ingen forudsætning for en ansigtszoneterapibehandling, at man er syg. Mange går rundt med forskellige ubalancer i kroppen uden at vide det og vil derfor mærke et markant større velvære efter en behandling. En terapeutisk behandling, der er velegnet til både voksne og børn. En god behandlingsmetode til børn, da det virker styrkende på immunforsvaret, kan afhjælpe hormonelle ubalancer i puberteten, adfærdsvanskeligheder, indlæringsproblemer, indre uro og ADHD. Kan bruges til at "hive stikket ud", stresse af og give ansigtet et løft.
3Antal behandlinger
Det er svært at sige på forhånd hvor mange behandlinger der er nødvendige. Det afhænger af problemet og hvor længe man har været syg. Som hovedregel sker der ofte ændringer/forbedringer efter 4-5 behandlinger. Efter en række behandlinger kan man vælge at vedligeholde kroppens balance, vedligeholde en god sundhedstilstand eller som forebyggende behandling ca. hver 4-6 uge.
4Efterreaktioner
Der kan forekomme en eller flere af følgende reaktioner ovenpå behandlingen: Mere energi, træthed, øget vandladning - grumset urin pga. udrensning af affaldsstoffer, øget tarmfunktion og/eller kortvarig opblussen af tidligere ubehandlede ubalancer.

GIV ET GAVEKORT TIL EN DU HOLDER AF!


Oplys modtagerens navn, gavekortes beløb eller hvilken behandling der skal stå på gavekortet.
Oplys derefter om gavekortet skal sendes direkte til dig eller til modtagerens adresse.
Når din indbetaling med ønsket beløb er registreret sendes gavekortet til den anførte modtageradresse.
Du kan også afhente selv iflg. aftale med mig.
Gratis forsendelse hvis det samlede gavekortbeløb er på mindst 400,-.
Ellers pålægges 20,- i ekspeditionsgebyr og porto.
Gavekortet bliver pakket pænt ind i flot gavepapir og bånd.
Betaling til:
Sydbank reg.nr. 7140 kontonr. 1383832
Eller mobilepay på nummer 59316

HUSK klart at angive navn og formål i overførslen.