Knæ
24. juli 2018
Underben/fødder
20. juli 2018
 


Dybdegående afspændingsmassage


Dybdegående afspændingsmassage afsluttende med fysiurgisk massage Få løst op for muskelspændinger og nyd en behageligt afslappende krop

Unik kombinationsbehandling efter dit behov.
Dybdegående afspændingsmassage og afsluttende med en beroligende fysiurgisk massage er alle behandlingsformer der hjælper kroppen med at komme i balance igen og giver dig en fornyet velvære i kroppen samt afspænding af muskler i kroppen. Når hele kroppen slapper af, er der mulighed for at gå dybere ned i spændingerne uden oplevelsen af stærk smerte.
Denne kombination er bl.a. godt mod stress, hyppige muskelsmerter-/spændinger, nakkesmerter, hovedpine, migræne, træthed, ryg- og lændeproblemer m.m.
Klinikken for Krop & Sjæl har specialiseret sig i forebyggende behandling samt smertebehandling med afspændingsmassage kombineret med forskellige massageteknikker og en god teoretisk forståelse indenfor muskulaturen.
Så er du træt af overfladisk massage, hvor lindringen blot varer nogle enkelte dage? Afspændingsterapien giver dig en lindrende massage, som kan forebygge og afhjælpe mange former for fysiske smerter i hele bevægeapparatet.
Der bliver arbejdet fokuseret på at fjerne dine spændinger og smerter og der bliver brugt en særlig massageteknik for at give dig det maksimale udbytte af din behandling. Muskel for muskel, spænding for spænding bliver løsnet op på den mest effektive måde.

Formålet med denne behandling er at bringe kroppen i en afslappet tilstand. Behandlingens virkemåde er først og fremmest smertelindring af ømme og trætte muskler samt at bringe kroppen i balance. Du vil efter en behandling højst sandsynligt desuden mærke du får mere energi og overskud. Effekten af denne massage bliver tydeligere og holder sig længere efter en række behandlinger, typisk efter 1-4 behandlinger tæt på hinanden. Derefter kan man have brug for et vist vedligehold, er meget individuelt.
Jeg afslutter med en beroligende fysiurgisk massage. Massagen udføres med omsorg og målet er, at opnå en større følelse af velvære og ro i kroppen, samtidig med at den øger blodcirkulationen og hjælper med at rense ud i kroppens affaldsstoffer. På den måde resulterer massagen i en afslappet krop og øget fysisk og mentalt velvære.

HUSK:

Det er en fordel at møde til behandling uden make-up. Det er vigtigt at drikke vand efter behandlingen - også når du kommer hjem, da dette hjælper kroppen med at rense ud.

GIV ET GAVEKORT TIL EN DU HOLDER AF!


Oplys modtagerens navn, gavekortes beløb eller hvilken behandling der skal stå på gavekortet.
Oplys derefter om gavekortet skal sendes direkte til dig eller til modtagerens adresse.
Når din indbetaling med ønsket beløb er registreret sendes gavekortet til den anførte modtageradresse.
Du kan også afhente selv iflg. aftale med mig.
Gratis forsendelse hvis det samlede gavekortbeløb er på mindst 400,-.
Ellers pålægges 20,- i ekspeditionsgebyr og porto.
Gavekortet bliver pakket pænt ind i flot gavepapir og bånd.
Betaling til:
Sydbank reg.nr. 7140 kontonr. 1383832
Eller mobilepay på nummer 59316

HUSK klart at angive navn og formål i overførslen.