Ansigtszoneterapi


Hele kroppen behandles via reflekszoner og punkter i ansigtet

Ansigtszoneterapi er en ny og moderne behandlingsteknik, hvor hele kroppen via reflekszoner og punkter i ansigtet behandles for symptomer/sygdomme og derved bringes i balance. Ved hjælp af denne terapi er det muligt først, at analysere og derefter afbalancere de organer, hvor der ligger en ubalance. Ligesom på fødderne, findes der i ansigtet et fuldstændigt kort over hele menneskekroppen. Ansigtet er udstyret med 564 neurologiske punkter, som er forbundet med kroppens organer. Ved stimulering af forskellige punkter i ansigtet og kraniet sendes impulser via centralnervesystemet til hjernen og videre til kroppens organer og dermed hjælpe kroppen til at normalisere og regulere alle funktioner.

Et menneske er en sammensat organisme. Hvis noget ikke fungerer som det skal, bliver der ubalance. Resultatet er sygdom, smerter, træthed og utilpashed.

Med ansigtszoneterapi er det muligt at opnå forbedringer for alle symptomer/sygdomme og er især velegnet til bl.a.:
- Stress, udbrændthed og alle mentale lidelser relateret til hjerne og nervesystem
- Angst og depression
- Alle hormonelle ubalancer gennem livet, ex. menstruationssmerter, hormonelt betinget hovedpine, hedeture osv.
- Kredsløbslidelser
- Fordøjelsesproblemer/forstoppelse
- Luftvejslidelser, allergi
- Søvnløshed
- Barnløshed (også velegnet, hvis man er i fertilitetsbehandling for at forbedre chancerne) / kan også bruges til mænd, hvis årsagen er dårlig sædkvalitet
- Dårlig hukommelse og manglende koncentration
- Mod hyperaktivitet
- Styrker immunforsvaret
- Og meget mere.....

Ansigtszoneterapi er tillige en fantastisk forebyggende behandling. Formålet med at anvende denne specielle terapeutiske metode er ikke alene at forebygge sygdomme, men via bearbejdning af reflekszoner og punkter i ansigtet behandles årsagen til at sygdomme opstår, og det er muligt, at afhjælpe skader i hele kroppen/hjernen.
Ansigtszoneterapi forbedrer alle kropsvæskernes kredsløb således, at både hjerne, organer, muskler, hormon- og nervesystemet fungerer bedre. Derved bliver kroppens selvhelbredende processer aktiveret. Da man ved denne metode kan påvirke centralnervesystemet direkte, er det muligt at opnå målrettede samt præcise og hurtigt virkende resultater.

Ansigtszoneterapi - for fysisk og mental balance
Oplev intens velvære med en blid og afslappende og utrolig behagelig behandling, hvor hele kroppen bliver gennemgået via punkter i ansigtet. Gennem præcise tryk og behagelige strøg bliver kroppens organer stimuleret og hvert et lille punkt i ansigtet bliver berørt.

Du vil under ansigtszoneterapi behandlingen opleve:
- en dyb følelse af ro og balance,
- en følelse af mindfulness
- en dyb afspændt tilstand
- at komme hen i en salig tilstand mellem bevidsthed og søvn og kan få følelsen af, at have sovet et par ekstra timer.

Det er ingen forudsætning for en ansigtszoneterapi behandling, at man er syg. Mange går rundt med forskellige ubalancer i kroppen uden at vide det og vil derfor mærke et markant større velvære efter en behandling.
Kan bruges til at "hive stikke ud", stresse af og give ansigtet et løft.
En ansigtszoneterapi behandling er stærkt vanedannende og noget af det bedste du kan gøre for dig selv!

Praktisk at vide:
Det er svært at sige på forhånd hvor mange behandlinger der er nødvendige. Det afhænger af problemet og hvor længe man har været syg. Som hovedregel sker der ofte ændringer/forbedringer efter 4-5 behandlinger. Efter en række behandlinger kan man vælge at vedligeholde kroppens balance, vedligeholde en god sundhedstilstand eller som forebyggende behandling ca. hver 4-6 uge.

Det er en fordel at møde til behandling uden make-up. Det er vigtigt at drikke vand efter behandlingen - også når du kommer hjem, da dette hjælper kroppen med at rense ud. Der kan forekomme en eller flere af følgende reaktioner ovenpå behandlingen: Mere energi, træthed, øget vandladning - grumset urin pga. udrensning af affaldsstoffer, øget tarmfunktion og/eller kortvarig opblussen af tidligere ubehandlede ubalancer.


GIV ET GAVEKORT TIL EN DU HOLDER AF!


Oplys modtagerens navn, gavekortes beløb eller hvilken behandling der skal stå på gavekortet.
Oplys derefter om gavekortet skal sendes direkte til dig eller til modtagerens adresse.
Når din indbetaling med ønsket beløb er registreret sendes gavekortet til den anførte modtageradresse.
Du kan også afhente selv iflg. aftale med mig.
Gratis forsendelse hvis det samlede gavekortbeløb er på mindst 400,-.
Ellers pålægges 20,- i ekspeditionsgebyr og porto.
Gavekortet bliver pakket pænt ind i flot gavepapir og bånd.
Betaling til:
Sydbank reg.nr. 7140 kontonr. 1383832
Eller mobilepay på nummer 59316

HUSK klart at angive navn og formål i overførslen.

Send Mail