Kombibehandling


TOTAL VELVÆRE FOR KROP & SJÆL
Triggerpunktterapi og ansigtszoneterapi, hvor både de indre og ydre ubalancer bliver berørt
Få 2 skønne behandlinger på én gang.
Skræddersyet session, der passer unikt til dig og din problematik

45 min. Triggerpunkt terapi
I denne behandling bliver der både taget vare på kroppens spændinger, ømhed, og især smerter.
Det er den mest effektive metode til naturlig behandling af vanskelige muskelsmerter, stivhed og spændinger i kroppen.
En triggerpunkt behandling er uundværlig når der arbejdes med smerter i bevægeapparatet.
Det er en målrettet behandling til alle muskelsmerter i hele kroppen, såsom hovedpine, nakkepine, smerter i ryg, lænd, iskias, skuldre, ben, arme, hofte, knæ, lysken osv.
Nøglen til succes ved at finde frem til problemets årsag af dine smerter kan være enklere end du tror.
Triggerpunkter er den mest udbredte årsag til smerter - og den mest oversete.
En triggerpunkt er en lille knude i dit muskelvæv som gør musklen både stiv, svag og for kort.
Ydermere udsender "knuden"/triggerpunktet strålende refererende smerter typisk til et andet område, end der hvor smerten sidder.
Der er helt eksakte kort over, hvor de sidder i musklerne, derfor er triggerpunktbehandling skræddersyet direkte til de smerter du som klient måtte have!

Kombineret med.....

45 min. ansigtszoneterapi
Stress af med en ansigtszoneterapi og oplev en følelse af fornyet energi i krop og sjæl. Oplev intenst velvære med en blid, afslappende og utrolig behagelig behandling, hvor hele kroppen bliver gennemgået via punkter i ansigtet. Gennem præcise tryk og behagelige strøg bliver kroppens organer stimuleret, og hvert et lille punkt i ansigtet bliver berørt. Det sætter gang i blodcirkulationen, der giver dit ansigt en smuk glød og samtidigt afbalancerer krop og sjæl. Du vil opleve en dyb tilstand, ja du kan endda opleve at komme hen i en saglig tilstand mellem bevidsthed og søvn. Med denne massageform kan man både opnå personligt velvære og samtidigt symptombehandle forskellige former for smerter og lidelser. Ansigtszoneterapi er stærkt vanedannende og noget af det bedste du kan gøre for dig selv. Kroppen og sjælen mødes på en forunderlig måde. Man bliver helt afhængig af denne harmoni i krop og sjæl.

Du vil under ansigtszoneterapi behandlingen opleve:
Du vil under ansigtszoneterapi behandlingen opleve:
- en dyb følelse af ro og balance
- en følelse af mindfulness
- en dyb afspændt tilstand
- at komme hen i en salig tilstand mellem bevidsthed og søvn og kan få følelsen af, at have sovet et par ekstra timer.

Da behandlingen skaber balance i både krop og sjæl og derved reducerer produktionen af stresshormoner, er den derfor samtidig yderst effektiv mod stress og hertil relaterede symptomer.

Hvordan virker ansigtszoneterapi?

Ved at påvirke forskellige refleksområder og punkter i ansigtet stimuleres reflekser til hjernecentre og kemiske processer, hormonsystem, immunsystem, blodkredsløb, organer og muskler, som via centralnervesystemet har tilknytning til de nævnte organer/processer. Således er det muligt at stimulere kroppens funktioner til at fungere optimalt i forhold til det enkelte menneskes situation. Hvilket igen medfører en positiv indvirkning på hele kroppen og psyken.

KOMBI-BEHANDLING:
Ansigtszoneterapi, massage og triggerpunkt terapi er behandlingsformer, der alle hjælper med at bringe din krop i balance igen. Ved at kombinere behandlingsformerne får du den bedst mulige effekt og velvære.
Ansigtszoneterapi og massage/triggerpunktterapi Ved en ansigtszoneterapibehandling har alle organer, muskler og funktioner i kroppen en zone i ansigtet, ved at behandle zonerne i ansigtet fjernes ubalancer og livsenergien kan igen flyde frit i det tilhørende sted i kroppen.

I ansigtszoneterapien arbejder vi med kommunikation imellem organer og muskler via meridianer og nervebaner. Men zonerne til vores organer og funktioner findes faktisk også på resten af kroppen, præcis som i akupunktur. Samtidig har enhver muskel tilhør til et organ eller en funktion i kroppen. Det betyder f.eks., at hvis du har ubalance i et organ, vil de muskler, der relaterer til organet være spændte. Omvendt hvis du har spændinger i en muskel, vil det påvirke det organ eller den funktion der er knyttet til musklen.

Muskelspændinger kan derfor fastholde ubalancer i længere tid, hvilket betyder at ansigtszoneterapien skal bruge længere tid på at fjerne ubalancerne. Bliver musklen behandlet både fysisk gennem massage eller triggerpunkt terapi og energimæssigt på de tilhørende organer og funktioner ved ansigtszoneterapi, og omvendt, - genoprettes balancen og velværet langt hurtigere.

Læs mere på min hjemmeside under både triggerpunkt massage og ansigtszoneterapi eller kontakt mig for yderligere information på tlf. 23 44 29 74.

GIV ET GAVEKORT TIL EN DU HOLDER AF!


Oplys modtagerens navn, gavekortes beløb eller hvilken behandling der skal stå på gavekortet.
Oplys derefter om gavekortet skal sendes direkte til dig eller til modtagerens adresse.
Når din indbetaling med ønsket beløb er registreret sendes gavekortet til den anførte modtageradresse.
Du kan også afhente selv iflg. aftale med mig.
Gratis forsendelse hvis det samlede gavekortbeløb er på mindst 400,-.
Ellers pålægges 20,- i ekspeditionsgebyr og porto.
Gavekortet bliver pakket pænt ind i flot gavepapir og bånd.
Betaling til:
Sydbank reg.nr. 7140 kontonr. 1383832
Eller mobilepay på nummer 59316

HUSK klart at angive navn og formål i overførslen.

Send Mail