Reiki Healing
Healing er den indre form for massage. Ligesom kroppen har brug for at blive masseret, har vores sjæl også brug for at blive rørt ved.
Reiki Healing er en smuk og nænsom behandling, der giver dig den indre ro, der forplanter sig til alle celler i din krop. Healing er universets blide effektive hjælp til dig. Livsbekræftende og glædesskabende, som at bringe lyset og kærligheden ind i hjertet.!

Reiki Healing er en vidunderlig form for healing, hvis rødder går tilbage til naturhelbredelsens ældste oprindelse. Reiki betyder universel livsenergi, hvilket vil sige den energi, der udgør alt livs grundlag. Reiki afspænder krop og sind og bringer dig i kontakt med din helhed, fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og åndeligt. Kodeordene er afslapning, harmoni, kærlighed, fred og vitalitet. Reiki healing er en effektiv, holistisk og nænsom behandlingsmetode som fokuserer på, at skabe balance i dit energisystem, fjerne eventuelle blokeringer og aktivere selvhelbredende mekanismer.

De fleste sygdomme skyldes langvarige forstyrrelser i energifeltet og ind imellem bliver energifeltet blokeret pga. stress, negative tanker, fastlåste meninger eller utilfredshed med livet i det hele taget. Når energifeltet er blokeret, kan healing være et skub udefra, for at livsenergien igen kan komme til at strømme frit. En healing kan ofte give en umiddelbar hjælp på følelsesmæssige nedture og indre glæde kan blive resultatet.

Selve behandlingen foregår fuldt påklædt, liggende på en briks og med blid musik. Selve healingen gives med hænderne der lægges forskellige steder på kroppen. Varighed ca. 45. min. Da der er dit eget energilegeme der trækker energien, vil det altid være i dit eget tempo og kun i det omfang du mentalt er parat til.

Efter en behandling kan du være meget træt og slap i din krop, eller du kan være fuld af energi. Disse symptomer er helt normale og betyder blot at healingen arbejder i din krop.

Det er vigtigt at du husker at drikke rigeligt med vand før og efter en behandling. Vandet er med til at udrense kroppen for affaldsstoffer.


GIV ET GAVEKORT TIL EN DU HOLDER AF!


Oplys modtagerens navn, gavekortes beløb eller hvilken behandling der skal stå på gavekortet.
Oplys derefter om gavekortet skal sendes direkte til dig eller til modtagerens adresse.
Når din indbetaling med ønsket beløb er registreret sendes gavekortet til den anførte modtageradresse.
Du kan også afhente selv iflg. aftale med mig.
Gratis forsendelse hvis det samlede gavekortbeløb er på mindst 400,-.
Ellers pålægges 20,- i ekspeditionsgebyr og porto.
Gavekortet bliver pakket pænt ind i flot gavepapir og bånd.
Betaling til:
Sydbank reg.nr. 7140 kontonr. 1383832
Eller mobilepay på nummer 59316

HUSK klart at angive navn og formål i overførslen.

Send Mail