Styrk dit immunforsvar


Bliv bedre rustet til at modstå diverse bakterier og virusser. Med ansigtszoneterapi kan man primært stimulere de punkter og zoner, der relaterer til de vigtigste organer i forbindelse med immunforsvaret: Thymus, milten, lever og fordøjelsen. Hele din eksistens er betinget af et godt immunforsvar! De fleste sygdomme skyldes et dårligt immunforsvar.

Immunforsvar og fordøjelse hænger sammen
Et velfungerende tarmsystem har stor betydning for kroppens immunforsvar, idet 60-80% af immunforsvaret har forbindelse til tarmsystemet. Hvis tarmfloraen ikke består tilstrækkeligt af de gode bakterier og tarmslimhinden ikke er stærk nok, så vil bakterier fra dårlige fødevarer og affaldsstoffer i tarmen trænge ud i blodet og påvirke cellestrukturen i organerne og hjernen. Hvis tarmfunktionen ikke fungerer optimalt kan de næringsstoffer, som leveren skal bruge til at danne kroppens byggesten og vedligeholde din krop, ikke optages.

Lever og immunforsvaret
Leveren er meget vigtig for immunforsvaret, da der er direkte forbindelse mellem tarmsystemet og leveren via et særligt kredsløb, hvor alle toksiner og affaldsstoffer bliver ført med blodet fra tarmen til leveren med henblik på afgiftning. Hvis lever ikke fungerer optimalt, bliver affaldsstofferne ikke afgiftet og bliver i stedet skubbet ud i huden og giver eksem og kløe og forårsager hovedpine, migræne, depression, gigtsmerter m.m.

Årsager til dårligt immunforsvar
Der kan være flere ting som indvirker på et dårligt immunforsvar.
Dårlig kost
Stresset hverdag
For lidt søvn
For lidt motion
For lidt frisk luft og lys m.m

Ansigtszoneterapi til immunforsvaret
Ansigtszoneterapi er en meget effektiv måde at afbalancere og stimulere kroppens organer ved specifikt at fokusere på at styrke både thymus, milt, lever og tarmsystemet. Herudover spiller den psykiske balance også en afgørende rolle for immunforsvaret!
Desuden giver behandlingen en dyb indre ro og afstresser derved kroppen både fysisk og mentalt. Ved at stimulere og afbalancere kroppen står din krop stærkere over for fx. influenza, forkølelse osv.
Kan bruges både forebyggende samt behandlende og ubalancer aftager ofte hurtigt, og der opleves en bemærkelsesværdig bedring.
Der arbejdes primært med at fjerne ÅRSAGEN til sygdommen/problemet og ikke blot de heraf opståede symptomer i kroppen. En afsluttende lymfedrænage hjælper desuden med at frigive affaldsstoffer ud af kroppen.

GIV ET GAVEKORT TIL EN DU HOLDER AF!


Oplys modtagerens navn, gavekortes beløb eller hvilken behandling der skal stå på gavekortet.
Oplys derefter om gavekortet skal sendes direkte til dig eller til modtagerens adresse.
Når din indbetaling med ønsket beløb er registreret sendes gavekortet til den anførte modtageradresse.
Du kan også afhente selv iflg. aftale med mig.
Gratis forsendelse hvis det samlede gavekortbeløb er på mindst 400,-.
Ellers pålægges 20,- i ekspeditionsgebyr og porto.
Gavekortet bliver pakket pænt ind i flot gavepapir og bånd.
Betaling til:
Sydbank reg.nr. 7140 kontonr. 1383832
Eller mobilepay på nummer 59316

HUSK klart at angive navn og formål i overførslen.

Send Mail