Kroppens hemmelige sprog


Lytter du til din krop når den prøver at kommunikere med dig?

Først og fremmest må du være villig til at lytte til kroppen og følelserne og ikke udelukkende leve i hovedet og tankerne. Grunden til at de fleste mennesker har så svært ved at mærke deres følelser er, at følelser gør ondt.

Kroppens sprog og kommunikation er en gave til os, vi skal bare lære at lytte og forstå hvad den fortæller os......... Kroppen har et feedback system og hver en smerte og ubalance har et budskab til os. Flere og flere begynder at se sammenhængen mellem vores krop og psyke. Heldigvis. For hvis vi for alvor begynder at se vores krop og psyke som en helhed, kan vi få et meget bedre liv. Der ligger nemlig en guldgrube af informationer gemt i vores krop. Vi skal bare blive bedre til at lytte.
Mange af os bliver først opmærksomme på vores krop, når vi bliver syge eller har smerter.
Prøv i stedet at lytte til din krop hele tiden. På den måde kan du gøre noget ved problemerne i opløbet. Inden de udvikler sig til mere alvorlige problemer.

Smerter og spændinger er ikke kun dine fjender. Det er også din krops måde at fortælle dig noget på. Den forsøger at kommunikere med dig, men vi forstår desværre ALT for sjældent kroppens "hemmelige" sprog. Prøv at lyt til den! Prøv at finde ud af, hvad det er spændingerne/smerterne/ubehaget forsøger at fortælle dig? Er der nogle ting i dit liv som du bør gribe anderledes an? Når så det er sagt, så kan det også være interessant at finde ud af om du har ondt i venstre eller højre side. Det kan nemlig også i mange tilfælde fortælle meget mere end du lige tror......

Forskellen op højre og venstre side af kroppen

Har du lagt mærke til om du ofte har smerter i din venstre eller højre side af kroppen? Vores krop indeholder en feminin og en maskulin side.

Venstre side af kroppen er vores feminine side og den passive energi som står for: følelser, intuition, modtagelighed, åbenhed, omsorg, kærlighed, medfølelse, indsigt, visdom, tilgivelse og harmoni. Lytter man ikke til sin intuition, tager man ikke hensyn til sine følelser, når man tager beslutninger i liver og så undertrykker man sin feminine side.

Højre side af kroppen er vores maskuline side, den udfarende energi som står for: handlekraft og viljestyrke, retning, bevægelse, fokus, ansvar, klarhed, intellekt og autoritet. Tage beslutninger og føre dem ud i livet. Hvis man er evigheder om at tage beslutninger eller slet ikke gør det, så undertrykker man sin maskuline side. Det er ikke altid lige let, at finde en balance, hvor vi lytter til både vores feminine og maskuline side. For at komme i balance, skal vi blive gode til at handle på vores følelser, altså det vores hjerte fortæller os er rigtigt/det vi har lyst til.......

Højre og venstre side af kroppen - det ydre og det indre

Udover at følelserne i højre og venstre side af kroppen relaterer sig til vores egen maskuline og feminine side, kan problemer her også fortælle noget om hvorvidt vores smerter og spændinger kommer fra os selv eller udefra.
Ligger vi f.eks. under for et stort forventningspres kan vores skuldre tynges ned og blive spændte. Men kommer presset fra os selv eller har vi svært ved at modstå udefrakommende pres?
Højre side handler således om de forventninger vi lægger på os selv. Venstre side relaterer sig derimod til det ydre pres, vi har svært ved at bære.

Problemer med vores maskuline og feminine relationer

Ja det kan højre og venstre side af kroppen også fortælle noget om. Problemer i højre side af kroppen kan relatere sig til vores mandlige relationer, f.eks. far, bror, ægtefælle, chef, kollega eller lignende som vi kan have problemer med i vores liv, både fra fortiden og her og nu.
Problemer i venstre side af kroppen relaterer sig til vores kvindelige relationer, f.eks. mor, hustru, søster, svigermor, chef, kvindelige kollega osv. som vi kan have problemer med i vores liv, både fra fortiden og her og nu.

Højre og venstre hjernehalvdel og kroppen

Vores hjerne har også en maskulin og feminin side. Og de fleste af os er domineret af den ene hjernehalvdel, hvilket siger meget om, hvordan vi møder verden. Men her er det omvendt kroppen. Højre hjernehalvdel kontrollerer kroppens venstre side og omvendt - nerverne "krydser" på deres vej fra hoved til krop. Venstre hjernehalvdel er den maskuline, logiske og rationelle side, mens højre hjernehalvdel er den feminine, kreative og intuitive side.

Så har du lagt mærke til, om du ofte får spændinger eller smerter i den ene eller den anden side? Og hvor spændingerne sidder? MÅSKE PRØVER DIN KROP AT FORTÆLLE DIG NOGET........? Det er værd at tænke over!


GIV ET GAVEKORT TIL EN DU HOLDER AF!


Oplys modtagerens navn, gavekortes beløb eller hvilken behandling der skal stå på gavekortet.
Oplys derefter om gavekortet skal sendes direkte til dig eller til modtagerens adresse.
Når din indbetaling med ønsket beløb er registreret sendes gavekortet til den anførte modtageradresse.
Du kan også afhente selv iflg. aftale med mig.
Gratis forsendelse hvis det samlede gavekortbeløb er på mindst 400,-.
Ellers pålægges 20,- i ekspeditionsgebyr og porto.
Gavekortet bliver pakket pænt ind i flot gavepapir og bånd.
Betaling til:
Sydbank reg.nr. 7140 kontonr. 1383832
Eller mobilepay på nummer 59316

HUSK klart at angive navn og formål i overførslen.

Send Mail