Kroppens hemmelige sprog


Vend dine negative tanker og følelser ?

Når noget føles ubehageligt, skubber vi det alt for ofte væk, begraver det eller vælger bare at kigge væk og fokusere på noget andet. Problemet med denne taktik er bare, at de negative følelser ofte popper op igen. Prøv i stedet at møde dine negative følelser ved at acceptere at de er der og lukke dem ind i dit liv for en stund og give dem opmærksomhed og kærlighed. Først derefter kan du slippe dem fri. Når du så netop møder dine negative følelser med accept og kærlighed, vil du opleve at de hurtigere går væk.

Mød dine negative følelser med kærlighed og accept
I stedet for at ignorere eller gemme dem væk, så prøv at:
- Anerkende dem og tillad at de er der.
- Prøv at sætte ord på hvad der sker i dig - er du såret, bekymret, bange, ked af det....?
- Mærk hvordan det føles i din krop, er det et bestemt område, snører din hals sig sammen, presser tårerne sig på?
- Prøv at tage det hele ind i dit hjerte. Giv det noget kærlighed og sig til følelsen, at det er ok, at den er der.
Den er også en del af mig.
- Tag nogle dybe vejrtrækninger og bliv ved med at øse kærlighed og accept på følelsen
Hele denne proces behøver kun at tage et par minutter men den vil gøre en kæmpe forskel i, hvordan du tackler negative og stressende følelser i dit liv. Det er aldrig sund at dvæle ved dine negative tanker og følelser i dagevis, men det er heller ikke godt at pakke dem væk. Så hellere få dem ud i lyset. Hvis du først møder dine negative følelser med kærlighed og accept, så vil du hurtigt opdage at de ikke varer så længe.

Hvorfor er det farligt ikke at tage sig alvorligt af sine negative følelser?
Der hvor negative tanker og følelser kan være farligt er hvis der ikke bliver taget hånd om dem og de bliver en del af daglig dagen eller hænger fast i årevis...... Ifølge kinesisk medicin er hver en følelse forbundet med et bestemt organ og funktion i den menneskelige krop. De mest almindelige årsager til sygdom er negative holdninger og følelser, eftersom nogle følelser skader din krop. Skyld, vrede, frygt, bekymring, angst er nogle af dem. Enhver følelsesmæssigt ubalance kan afspejles i symptomer eller sygdomme, der produceres i dine organer.

Den følelsesmæssige betydning af sygdomme
Det er vigtigt at kende sygdommens betydning, for det er en af de måder hvorpå vores krop udtrykker sig. Alle vores følelser og tanker er registreret i vores celler. Derfor er sygdomme advarselstegn, der peger på noget, der ikke går godt. Følelser skader din krop ved at udløse smerter eller fremhæve en sygdom. For at vende dette, behøver du at genkende de følelser, der forårsager ubalance i din krop og omdanne dem, så smerter og sygdomme byttes ud med balance og sundhed. Så derfor er det vigtigt også at kigge på dine overbevisninger, holdninger og dine tankemønstre for at gøre noget ved det hele, før det kan vendes helt. For nogle kræver det selvfølgelig også andre ting eller behandlingsformer eller anden professionel hjælp for at vende situationen. Men først og fremmest skal du selv ville det.


GIV ET GAVEKORT TIL EN DU HOLDER AF!


Oplys modtagerens navn, gavekortes beløb eller hvilken behandling der skal stå på gavekortet.
Oplys derefter om gavekortet skal sendes direkte til dig eller til modtagerens adresse.
Når din indbetaling med ønsket beløb er registreret sendes gavekortet til den anførte modtageradresse.
Du kan også afhente selv iflg. aftale med mig.
Gratis forsendelse hvis det samlede gavekortbeløb er på mindst 400,-.
Ellers pålægges 20,- i ekspeditionsgebyr og porto.
Gavekortet bliver pakket pænt ind i flot gavepapir og bånd.
Betaling til:
Sydbank reg.nr. 7140 kontonr. 1383832
Eller mobilepay på nummer 59316

HUSK klart at angive navn og formål i overførslen.

Send Mail