Klinikken holder midlertidigt lukket pga. sygdom.


Velkommen til Klinikken for Krop & Sjæl


En klinik for Smerte- & Stressbehandling, Kropsterapi & Massage


Det glæder mig, at kunne tilbyde dig helt unikke behandlingsformer som giver dig mere frihed og velvære i din fysiske og psykiske tilstand.
Hvad enten du har brug for behandling af smerter i nakke, ryg, skulder, lænd, hovedpine eller andet, afspænding af muskler og led, ansigtszoneterapi, mere energi og overskud eller blot forkælelse, har Klinikken for Krop og Sjæl en behandling til dig..

I Klinikken for Krop og Sjæl tager jeg udgangspunkt i det hele menneske - dvs. at krop og sjæl er uløseligt forbundet. Behandlingen kan deles op i 2 lige vigtige dele. Dels er der den muskulære behandling, som består af flere forskellige massagebehandlinger og teknikker og dernæst kommer den psykologiske del - dvs. sindet.

Fællesnævneren for de behandlinger, jeg tilbyder, er den blide og indfølende tilgang til kroppen og sindet. Når fysiske og psykiske blokeringer og spændinger blidt sættes fri, skabes de bedste betingelser for, at krop og sind kan helbrede sig selv.

Jeg tager udgangspunkt i at mennesket fungerer på flere forskellige niveauer. Nemlig det fysiske, det mentale, det følelsesmæssige, det energimæssige og det spirituelle.

Krop og Sjæl - to sider af samme sag
At kunne bevæge sig - fysisk og psykisk - er en stor frihed
Vores muskler har ikke kun til opgave at bevæge os, de udtrykker også, hvad der rører sig i os.

Jeg glæder mig til at se dig

Smertebehandling med triggerpunkt

Bliv hurtig smertefri og få livskvaliteten igen! Skræddersyet behandling til de smerter du har.

Stress behandling tilpasset netop dig

Jeg tilbyder flere forskellige stress behandlinger, og kan derfor skæddersy en behandling til dig

Smerte lindring med Ansigts Zoneterapi

En ny behandlingsteknik, hvor hele kroppen behandles via reflekszoner og punkter i ansigtet.

Dybdegående massage

Dybdegående afspændingsmassage afsluttende med fysiurgisk massage. Unik kombinationsbehandling.
 

MIN MISSION


Jeg har et brændende ønske om at hjælpe så mange mennesker som muligt,
til et bedre liv, vha. alternativ behandling
med fokus på det hele menneske, krop - psyke og sjæl.
Jeg hjælpe mennesker af med smerter i bevægeapparatet,
nedsat bevægelighed, stress og en krop ude af balance,
og kan ofte hjælpe, hvor andre behandlere har givet op.

 
 • Smerter i ryg/lænd, menstruationssmerter samt stress


  Hej Tina
  Vil endnu engang råbe højt for Tina fra Klinikken for Krop og Sjæl. Jeg har været hos Tina 6 gange og jeg oplever så mange fine oplevelser i netop krop og sjæl. Tina har hjulpet mig med mine smerter og problemer i ryggen. Efter 33 behandlinger ved kiropraktor og også besøg ved fysioterapeut, var jeg temmelig opgivende. Jeg finder et overskud til at opsøge Tina, og hurtigt går det op for mig, at jeg hverken er blevet set eller hørt ved de tidligere behandlere. Sådan er det sikkert mange som har det? Tina anvender triggerpunkts terapi, hvor hun løsner spændinger i alle MUSKLERNE. Det er der sgu ingen af de andre som gjorde. Hurtigt oplever jeg færre smerter, større bevægelighed og at jeg kunne trække vejret dybere. Hun behandler desuden for menstruationssmerter med lette tryk i maveregionen og har fjernet stort set alle mine smerter! Tina tager ligeledes hånd om sjælen, og vi snakker rigtig godt. Hun mærker hurtigt at mit indre er et rod efter lang tids sygemelding og opbygget stress. Hun foreslår mig at prøve en ansigtszoneterapi for at se om det kunne hjælpe min "tørretumbler" (stresshormoner der ræser rundt) indeni. En behandling senere er "tørretumbleren" væk, jeg har overskud og energi, flere gode dage end jeg har haft længe, smiler og griner og bedst af alt.....Jeg har ro og føler mig som mig selv indeni. Jeg er så lettet over at have fundet noget der hjælper, i det virvar af læger, kiropraktorer og fysioterapeuter som behandler så ensporet ud fra deres uddannelse. Gør dig selv en tjeneste at kontakte Tina.
  Kh Maja Oxholm Lang
 • Smerter i ryg/lænd/nakke samt hovedpine/migræne


  Hej Tina
  Må indrømme jeg var skeptisk inden jeg besøgte Tina for at få hjælp med ryg, nakke og lændesmerter, samt hovedpine/migræne. Dette blev hurtigt gjort til skamme. Jeg har i 9 år døjet med rygsmerter og hovedpine/migræne grundet muskelspændinger. I de 9 år har jeg prøvet akupunktur, fysioterapeut, kiropraktor, fysiurgisk massage og kraniosakral terapi, hvor intet har kunne holde smerterne væk. Hvilket har gjort, at jeg har fået gigtmedicin 4-5 gange om ugen og morfin ca. 1-2 gange om ugen. Tina lovede mig ikke noget, men jeg tog en chance hvilket jeg ikke har fortrudt, da jeg efter en behandling allerede mærkede forskel. Jeg har de sidste 13 uger været til 4 behandlinger, i alt 3 timer, hvorefter jeg nu kan fortælle, at jeg i de 13 uger kun har været nødt til at tage morfin 1 gang. Min gigtmedicin tager jeg nu i gennemsnit hver 12 dag. Nu kan jeg nøjes med at få behandlinger med lang mellemrum imellem. Før gik jeg på arbejde med hovedpine hver dag og rygsmerter, og måtte se om medicinen ville hjælpe. Nu har jeg sjældent hovedpine og hvis jeg har, fjerner medicinen det. Derudover har jeg ikke ondt i ryggen mere, hvilket gør, at jeg er mere mobil. Det er fantastisk endelig at kunne have overskud til flere ting, grundet smerterne ikke fylder mere, men kun sjældent kigger forbi. Jeg kan varmt anbefale Tina og håber, at hvis du har smerter, at du vil give hende en chance ligesom mig.
  Mvh Linda Skovlund Andersen
 • Stress, hovedpine, nakkesmerter og kæbesmerter


  Kære kære Tina
  Jeg begriber slet slet ikke, hvad det er du kan med dine hænder. Men det er noget helt særlig og rart. Jeg havde en tid til kombibehandling i onsdags. Resten af dagen var jeg træt, med træt på og min hovedpine var stærk...men dagen efter havde jeg det bedre end i meget lang tid.... og bedst af alt har nu sovet tre nætter i træk for første gang i 3-4 uger, min hovedpine er væk. TUSIND TAK. Jeg forstår det ikke, men det gør heller ikke noget..... Jeg vil anbefale dig til gud og hver mand for du er helt fantastisk.
  Venlige hilsner Pia L. Jensen
 • Celleforandringer


  Hej Tina
  Jeg har haft celleforandringer i livmoderhalsen i ca. 3 år. Har løbet fået tjekket om det var forsvundet og endte med en kegleoperation uden at det hjalp. Ved sidste tjek med celleskrab viste det sig at celleforandringerne nu er helt væk. Efter 12 ansigstzoneterapi behandlinger hos dig. Tusind tak for din store hjælp.
  Kh Stine
 • Golfalbue


  Hej Tina
  En lille tilbagemelding efter 2 behandlinger til min golfalbue. Efter sidste behandling har jeg ikke haft smerter siden. Har nu både spillet golf og lavet styrketræning uden problemer. Tusind tak for hjælpen.
  Mvh Søren M.
 • Lændesmerter


  Hej Tina
  Tusind tak for 2 gode triggerpunktbehandlinger. De har givet en mærkbar forbedring. Det betyder bland andet, at det ikke mere gør ondt at stå ud af sengen, samle ting op fra gulvet og så har det givet mig et bedre sving, når jeg spiller golf. Har spillet til mit handicap de sidste 2 gange og det er længe siden, det er sket. Ansigtszoneterapien, jeg fik til sidst, var bare noget at det mest afslappende jeg har oplevet. Jeg vil helt sikkert anbefale dig til mine venner.
  Bjørn M. Laursen
 • Iskiassmerter


  Hej Tina
  Jeg havde i flere måneder gået til kiropraktor pga. voldsomme iskias smerter. Jeg havde ondt i lænd, balle og ben og havde nogle dage svært ved at gå. Kiropraktor behandlingerne lindrer, men de er ikke nok. To behandlinger hos Tina gjorde forskellen. Triggerpunktmassagen har gjort så meget godt for mine smerter, at jeg nu føler mig kureret.
  Med venlig hilsen Sara
 • Muskelspændinger i kroppen


  Hej Tina
  Jeg undrer mig over, at der er en der ved, på hvilke "knapper" der skal trykkes - med fremragende effekt. Du byder på ægte opmærksomhed og prøver at forstå det hele - altså se sammenhæng - ikke bare symptombehandle, men at finde årsagen. Du er den første der forstår mit smertemønster, og som tager mine smerter seriøst, hvor er det dejligt. Du løsner mine spændinger og det føles som en helt befrielse. Det er som det rene trylleri.
  Knus Kathrin